Pagini

sâmbătă, mai 21, 2011

mesaj



spune i sa moara, sa dispara odata cu vantul , sa se transforme in picaturi de ploaie, sa se contopeasca cu pamantul si sa ajunga in iad. si acolo sa arda fumegand odata cu amintirile si cu chipul meu intiparit pe retina. spune i asta. spune i ca ultimul gand pentru el a murit astazi si s a ingropat odata cu ploaia. 

4 comentarii:

Flori_Tzi spunea...

Ii spun...ii spun ca tu rasplatesti lacrimile cu rasul si ca la fiecare sfarsit de drum te asteapta marea, soarele, prietenii. Ii spun ca iubirea e ca o pereche de adidasi, cand sunt prea uzati ii schimbi. Ii spun ca ploaia i-a curatat murdaria. Ii spun sa se uite mai des in glinda...prin ochii tai.

Alexa Dogaru spunea...

@Flori_Tzi:
E mult prea tarziu sa mai priveasca in ochii mei. Nici macar nu va avea curajul pentru ca este las. Lasitatea il caracterizeaza. Fara falsa modestie, a avut aproape totul prin mine. N a stiu sa aprecieze un suflet care s a indragostit de el. Acum totul e mult prea tarziu. Ramane ceata aburinda care se ridica dupa ploaie si pasii mei umezi pe asfalt.

Flori_Tzi spunea...

Uite! Soarene a-ncetat sa arda, e vremea apusului. Alecsa, e vremea s-o dam dracului de lume, sa ne imbracam alb/negru si sa mergem la The Legend of Dreams!!!
Ti-am spus vreodata ca eu cred ca ai un caracter dur si invincibil? ;;)

Alexa Dogaru spunea...

Acum mi ai spus , in premiera pe blog. :))
Mno, zic sa o tiram acolo unde lumea stie sa viseze!