Pagini

sâmbătă, martie 07, 2009

Gunoaie,gunoaie,gunoaie...


Nu înţeleg cum pot trăi românii cu gunoiul sub nas. După cum ştiţi nu numai bucureştenii se "scaldă" în gunoaie. Iată că şi scumpul meu oraş este la fel. Gunoiul este aproape la orice pas. Gunoi în faţa curţii,gunoi lângă magazine,gunoi lângă pubele.  Mă doare să vad că şi concetăţenii mei  aruncă unde  NU trebuie resturile  menajere. Poate că odată cu noul primar situaţia se va rezolva. Măcar nişte măsuri gen amenzi să se ia. Cred că macar aşa feteştenii mei nu voi mai fi nepasători. 


8 comentarii:

• Adriana :) • spunea...

Da!!! Ai dreptate! Nu inteleg de ce nu se iau masuri impotriva tuturor gunoaielor. Chiar nimeni nu este deranjat ca atunci cand iese din bloc sau curte, sa calce pe mormane de gunoaie, mizeire??? Si oricum, nu e numai orasu'noastru asa... toata Romania...:-<

Alexa Dogaru spunea...

@Adriana :)

Stiu Adriana. NU numai orasul nostru,insa este unul dintre cele mai mizerabile orase.

Trebuie luate masuri!

Anonim spunea...

patrula ECo rulz;))Green People la putere:D mergem sa maturam strazile^_^

Anonim spunea...

app.ai mai facut poze pt.patrula?
O_o

Anonim spunea...

ahh..patrula eco..dragut..insa poate daca oamenii ar avea destui bani sa cumpere mancare zilnic, ar avea grija si de mediul inconjurator. eu zic sa lasati unpic aceasta atitudine critica fata de populatia aceasta "nemanierata" , sa lasati si eco-aiureala si sa strangeti bani pt saraci..

Alexa Dogaru spunea...

@Anonim:
Crede`ma ca nu`i vorba de oamenii saraci. E vorba de ceea ce se intampla cu populatia asta fara maniere. Bun, daca nu ai ce manca, atunci dc arunci gunoaie pe strada?!
In legatura cu Patrula-Eco, nu este draga Anonimule nicio "aiureala". Mi`a facut mare placere sa pozez natura "asa cum imi place si asa cum nu`mi place". Daca tie nu ti`a placut este treaba ta si ... parerea ta despre aceasta "eco-aiureala".
Si stai linistit/a ca am realizat si actiuni caritabile fata de altii de la mn din liceu... ;)

Atat!
:)

Anonim spunea...

ahhh...dar stiu despre acele actiuni caritabile..pacat totusi ca nu v-au ramas destule idei legate de ce ati vazut...ati fi strans gunoaie sau ati fi ajutat niste oameni saraci?

Alexa Dogaru spunea...

@Anonim:
Am participat la ambele actiuni.(Daca te omoara atat curiozitatea)
Si inca participam.:)
In fiecare an, de Craciun si de Pasti ajutam copiii(saraci) din Fetesti. Si nu vreau sa par lipsita de modestie,asa ca inchei aici. Crezi ce vrei, doar traim intr`o tara libera, plina de rebeli. ;))