Pagini

joi, ianuarie 28, 2010

Anahi va concerta in Romania! :)


Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: ANAHI va concerta in aceasta primavara la Bucuresti! Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009).
Kompas Events,  AC Teocta si Project Events, anunta oficial ca evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Turneul a inceput pe 5 decembrie 2009 si va dura pana in mai 2010 si va cuprinde tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico. Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert. 
Toti fanii stiu ca Anahi a cucerit lumea prin charisma si zambetul ei. :)
Asa ca, daca aveti banuti stransi, cumparati`va bilete. S`au pus deja in vanzare.
Biletul costa intre 50-250 lei, iar in primul rand biletele se vor vinde cu 500 lei. Cei ce au banutii si sunt norocosi, vor sta langa scena, alaturi de diva. In pretul acesta este inclus un poster, un cd cu autograful divei si participa la o intalnire, dupa care vor face poza de grup alaturi de ea! 
Mai multe detalii aici .


3 comentarii:

fata din umbra spunea...

eram in clasa a 8-a cand a fost nebunia cu RBD.. eu nu prea am fost incantata :D

Alexa Dogaru spunea...

eu i`am adorat :))
si`acu`cand vad secvente din film sau le ascult muzica, simt cv acolo...
:)
au insemnat inceputul adolescentei mele ;))

Alexa Dogaru spunea...

eu i`am adorat :))
si`acu`cand vad secvente din film sau le ascult muzica, simt cv acolo...
:)
au insemnat inceputul adolescentei mele ;))