Pagini

miercuri, aprilie 07, 2010

Lady Gaga feat Beyonce - Telephone Parody

:))
Foarte misto!
Acum nu stiu cine o sa aiba parte de mai multe vizualizari: videoclipul oficial sau parodia?

Lady Gaga Beyonce Telephone Parody
ÎncÄ�rcat de barelydigital. - Check out other Film & TV videos.

5 comentarii:

Simplu spunea...

Mie imi place GaGa, asa ca incerc sa o apara. Cei ce au facut clipu' asta vor a incerca sa arate ca nu a fost bun de nimic ce a facut GaGa si B., insa de stai ceva mai mult de 3 secunde si gandesti logic, ai sa iti dai seama ca oamenii ce au facut asta sunt doar niste frustrati si ca totusi melodia si clipul au fost bune, basca faptu' ca ia mai inspirat si pe frustratii astia mici sa faca parodia asta.

Stiu ca imi impartasesti parerea, doar iti place si tie GaGa.

Alexa Dogaru spunea...

@ simplu:
bineinteles ca iti impartasesc parerea. am postat acest video pentru ca mi s a parut interesant sa se vada ca printre noi traiesc multi frustrati. si`asa cum sunt ei, primesc multe vizualizari. :)

Simplu spunea...

Departe de mine gandu' de a te judeca (,) ca ai pus clipu' asta pe blogu' tau. Daca eu l-as fi gasit inaintea ta si eu l-as fi postat la mine si as fi spus exact ce am spus in comentariul precedent. :)

Alexa Dogaru spunea...

@Simplu:
Nu stiu daca ai observat, dar in ultima perioada doar postez fara sa mai adaug parerea personala dintr`un singur motiv: timpul, alteori lenea. :))

Ti`am spus: sunt total de acord cu tine. O ador pe Gaga si felul ei de a fi. :)
Urasc totusi persoanele frustrate care spun tot felu`de lucruri despre persoanele devenite celebre. De exemplu, la noi in Romania se vorbeste urat despre Inna. Desi recunosc ca nici mie nu`mi placea la inceput, am observat ca are voce si acum lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Eu nu eram frustrata, ci credeam doar ca nu are voce asemeni unor ale pipitze aparute peste noapte in tzarisoara noastra. ^^

Simplu spunea...

Cunoasc senzatia cu lenea. Am o leapsa de cateva zile si tot nu apuc sa o postez :D.

Recunosc nu ascult Inna si nu penttru ca nu imi place... de fapt nici nu stiu de ce nu ascult, dar imi place si ma oftica si pe mine cand se vorbea urat de ea. Insa mi-am dat sama de multa vreme ca, cel putin la noi romanii, e gelozia in floare si de o persoana ajunge sus, cautam pana si in ceea ce face in WC doar doar vom gasi ceva cu care sa o daramam. Mentalitate de frustrati, ce fac umbra degeaba pamantului.