Pagini

joi, septembrie 02, 2010

Cat de aproape este Sfarsitul?!

De ceva vreme canalele de televiziune sunt luate cu asalt de stiri care tot spun de furtuni solare ce vor afecta globul... Lucrurile astea m-au tot facut sa ma gandesc la Sfarsit. La Apocalipsa sau ...cum vreti sa ii spuneti. Adevarul este ca semne ni se tot arata numai ca noi, prea ocupati sa ne ducem vietile monotone, nu le bagam in seama. Credem ca sunt prostii, ca mai avem mult de trait si ne tot gasim tot felul de argumente pentru a nu accepta realitatea: aceea ca Sfarsitul este aproape!
Va fi data de 21 decembrie 2012 fatidica speciei umane?!
Calendarul Mayas asa spune. Si nu doar el. Vrajitorul Merlin, Cartea Schimbarilor din China si alti multi profeti spun lucrul acesta.

Va invit sa urmariti un documentar interesant pe Youtube:















Nu stiu cat de mult credeti ca va veni sau nu Apocalipsa, dar eu sunt sigura de un singur lucru: 2012 va fi un an al schimbarilor.

Va transmit din nou, ceea ce va spun de fiecare data:
Traiti fiecare zi ca si cum ar fi ultima!

Si...incercati sa va obisnuiti cu ideea mortii. Este in jurul nostru si ne poate inhata oricand...

4 comentarii:

Adi Lepadatu spunea...

Nu vine pana reusesc eu! :)) Scz, sunt prea egoist daca spun asta... Glumesc oricum. :)

Nu cred ca are rost sa ne gandim la asta. Si totusi, dupa cum vezi si u, si vedem fiecare in jurul nostru, ca lucrurile pe care le speram a se imbunatati, se inrautatesc, pe langa altele... Fiecare in detaliu duce la un asa zis sfarsit. Nu va exista un sfarsit final, ci lent, pt ca ar fi prea usor sa se termine totul deodata...

Asadar eu sugerez sa ne concentram fiecare pe vietile noastre, si dupa cum spuneam, pe idealuri, pe scopuri, pe dorinta de a face bine, de a lasa ceva in urma noastra, chiar daca nu mai avem pt cine, daca asa va fi, insa implinirea noastra sa fie principalul scop pt care luptam si luptam, pana in ultima clipa. :) Si, cat am filosofa noi la suc... :)

Alexa Dogaru spunea...

Iti dau dreptate, Adi.
Am fost contrariata si un amalgam de sentimente am simtit cand m-am tot documentat despre anul...fatidic 2012.
Dar indiferent de ce se va intampla, vreau sa imi indeplinesc macar o parte din visuri.


Mult, mult succes pe mai departe!
>:D<

AlexaAvram spunea...

Eu nu cred c-o sa fie sfarsitul omenirii in 2012. Se poate sa fie vreun eveniment care va schimba cva, dar nu cred ca se va sfarsi nimic.

Alexa Dogaru spunea...

@AlexaAvram:
Nimeni nu stie nimic.
Ne dam doar cu presupusu`. :p