Pagini

vineri, decembrie 31, 2010

ABBA - Happy new year
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse


Cititorule...
Prietene drag,
priveste cum a mai trecut un an...
Un an in care ai avut probabil impliniri pe plan profesional si/sau personal.
Toti am avut un an de criza, c`un Boc egoist, c`un Base plin de aceleasi glume, cu tot felu`de nenorociri-subiecte de stirile de la Pro, plin de vedete si vedeti, un an plin... pe toate planurile.
Te rog, prietene drag, sa te uiti in urma si sa vezi cat ai apreciat pe cel ce ti-a fost aproape.
Oare pe cate cadavre ai calcat sa-ti fie bine?
Ai spune ca traim in jungla si ca asta-i legea naturii.
Vin si te contrazic si imi doresc din tot sufletul sa fii mai bun, mai receptiv la ideile altora, la sfaturi.
Sper sa stii sa zambesti pe anul ce vine mai des, sa imbratisezi, sa ai o bunatate asa cum o ai de Craciun pe tot parcursul anului, sa daruiesti, sa nu mai fi nervos cand te intorci de la job, sa mananci sanatos, sa te uiti la emisiuni educative [daca or mai exista altele inafara de cele de pe Discovery], sa te relaxezi mai des cu mai putini bani [ e de ajuns sa iesi in natura si sa te bucuri de cer senin, soare, vant, iarba verde, copii alergand, ciripitul pasarelelor ].
Iti doresc sa fii sanatos, iubit si fericit pe cat posibil!


Eu am avut un an plin... Am terminat liceul, m-am inscris la faculta, am cunoscut oameni buni si frumosi, dar si oameni urati sufleteste, am avut parte de toate...
Imi doresc sa ajung la radio si sa mai cunosc oameni buni. Sunt pe cale de disparitie...


Revenind la tine cititorule, iti spun un calduros: "La multi ani!", iti multumesc ca-mi citesti blogul si te invit si`n 2011 sa mai treci pe aici. :)

Numai bine!
Ne scriem si la anu`!
>:D<

Un comentariu:

guma spunea...

he,he...anu' asta ..a fost frumos si urat in acelasi timp.Frumos pentru ca ,,el'' a fost cateodata alaturi de mine,frumos pentru ca am avut parte de cel mai frumos sarut si cele mai dragastoase imbratisari...urat ca am inceput liceul si ,,monstrul'' acela mi-a distrus visele si m-a facut sa plang asa cum nu as fi plans niciodata in mod normal...Dar ...in mare parte a fost frumos..datorita ,,LUI''...:X...te iubesc si iti urez si tie de asemenea un an nou fericit si un calduros la multi ani>:D<