duminică, iunie 17, 2012

M-am întors!

... pentru că mi-am luat leapșa. Bine, trebuia să postez pe celălalt blog, dar ăla e pentru chestii de media.
Văleeeu, de când nu mi-am mai luat leapșă... nici nu mai țin minte! Cred că am îmbătrânit! Dar gata cu vrăjeala, hai la treabă! ( merci, Marius, că mi-ai dat de treabă!:)) )

1.       Care este jocul tău preferat din fața blocului?
Bă, eu am stat la curte, la bloc și iar la curte. Peste tot mă jucam De-a v-ați ascunselea și nu-mi păcea deloc!  Mie îmi plăcea să desenez sau să dansez, dar copiii se plictiseau repede de activitățile mele, așa că mă supuneam jocurilor lor.

2.       Care este “dulcele” pe care l-ai mânca și acum?
Prăjitua mamei cu dulceață.

3.      Care au fost desenele tale preferate?
Sailor Moon, Tom și Jerry, Johnny Bravo, Câinele Curajos și alea de la Disney la care mă uitam pe casete VHS. Remember? :P

4.      Pe melodiile cui ai crescut “mare”?
Michael Jackson, Modern Talking, Scorpions, Abba și încă vre-o câțiva artiști internaționali. De pe la noi ascultam Andre, 3SE, Body & Soul, Genius și eram mare fană Animal X. Și acum îi ascult cu drag!

5.       Ce amintiri îți trezește guma Turbo?
Îmi amintește clar de copilărie și cum colecționam eu mașinuțele de la ea. Cred că și acum mai am câteva. :D

6.      Ce visai să devii atunci când erai mic și ce-ai ajuns?
Într-o zi eram cântăreață, în alta personaj de desene animate, în alta mă credeam actriță sau făceam haine la păpuși. Încă n-am ajuns să am o carieră, dar urmez cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Hyperion, mă joc de-a PR-ul, fac parte din Primii20 - sunt Ambasador Intact și-am avut emisiunea mea la un radio online. Deci... pot de toate! :)))

7.      Cum ți-ai descrie copilaria în 3 cuvinte?
Magică. Și cred că am zis totul într-un singur cuvânt. :)

Mno, acum ar trebui să dau mai departe, însă nu știu cine mă mai citește, chiar dacă statisticile spun că-s vizitată zilnic. So, cine vrea, poate să și-o ia! Nu pe cocoașă, ci leapșa. Pupicozauri! :)

Niciun comentariu: