Pagini

sâmbătă, mai 15, 2010

Anii de liceu :)

Zilele trecute am avut niste discutii despre viata cu doamna diriginta si colegi. Probabil pentru ca suntem mai sensibile, am dat-o`n "sentimentalisme", insa cred ca isi aveau locul si rostul. E frumos sa inveti lectii de viata de la oameni puternici, asa cum este doamna Ceapa. Este frumos sa inveti ca prietenia se castiga in timp si ca se consolideaza la fel. Este frumos sa stii ca ai castigat oameni alaturi de care probabil vei mai impartasi lucruri.
Multumesc pe aceasta cale colegelor si colegutzilor mei ca m-au integrat in colectivul lor, ca impreuna cu ei am strans amintiri frumoase si ca am trait cei mai frumosi ani: ANII de LICEU.
Voi mai reveni cu post-uri, probabil, despre anii acestia...

10 comentarii:

Camelia spunea...

Offf...o sa-mi lipsiti q totii...va iubesc ,uratilor!!!!!!

Edi spunea...

pfff...anii de liceu, poate una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii mele. Cat mai ai din liceu traieste din plin , ca nu o sa te mai intanlesti cu asa ceva...la facultate va fi altceva...te maturizezi...:(

Edi spunea...

App...imediat dupa ce termin sesiunea voi fi cantonat prin Fetesti...poate ne vom vedea ca si asa nu cun pe nimeni pe acolo si presupun ca va fi tare ( chiar al dracului de plictisitor) asta daca nu esti ocupata cu BAC-ul in perioada in care aterizez eu pe la tine prin urbe :)

Alexa Dogaru spunea...

@Camelia: Si noi te iubim! :X

@Edi: Eu cred ca m-am maturizat deja, poate nu indeajuns, insa cred ca m-am maturizat...
P.s: Luam legatura si poate ne vedem. :)

Edi spunea...

Ok...acum ramane sa stabilesc o data pentru debarcarea mea in Fetesti :)))...

Alexa Dogaru spunea...

@Edi:
Tu doar sa ma anunti.
Promit sa-ti fiu ghid in acest oras :)))

Anonim spunea...

Ok, ramane cum am stabilt...cat despre oras, am auzit ca e mirobolant, oricum cred ca e mai chil decat in bucuresti :)))

Alexa Dogaru spunea...

Foarte chill :))

CarmenPunkGirl spunea...

doar un baiat in toata clasa? :D

Alexa Dogaru spunea...

@CarmenPunkGirl :
Avem doi :)) :D