Pagini

vineri, iunie 24, 2011

Tu ce ai face?


Intrebare: Daca ai mai avea 24h de trait, care sunt lucrurile pe care le-ai face inainte de sfarsit?

Flor: eu , ba sincer, cred ca 3 ore le-as vorbi cu tine la tel, cateva minute cu Triplet, i-as trimite un mesaj lu` Enache, as scrie un post pe blog, mi-as lua parintii in brate, i-as da un buzz lu` Dragos, apoi m-as duce intr-un loc frumos in Onesti pe Casin sau in Bucuresti, in Cismigiu , cu muzica pe telefon si as privi spre infinit (cerul)
Flor: asta cred.
Flor: Tu?
Alexa Dogaru:  Dupa ce mi as lua la revedere de la cei dragi, as sta intr-un studiou`de radio si as astepta sfarsitu` ascultand muzica. Pentru ca stii ca deviza mea e "traiesc, mananc, respir muzica!" :)

3 comentarii:

Flori_Tzi spunea...

Foarte tare:)) daca stiam ca se face public stateam ceva mai mult pe ganduri. Tare concluzia,dupa cum se spune, toti ne nastem cu un scop, unii oameni se nasc sa fie artisti, altii producatori, unii scriitori si multe altele. Se pare ca eu m-am nascut sa stau la margine raului si sa privesc cerul:)) maret scop:>. Bine ca daca e sa ne gandim mai profund gasim alta logica:P cerul schimbator, raul puternic si merge mereu inainte:P deja se face combinatia:)). hai ca aberez unde nu e cazul:d :* Dogaru ti-am spus vreodata ca 1+1=2 ? :))

Alexa Dogaru spunea...

Tulpane, ti-am zis vreodata ca in Universu`meu 1+1 = 1 ?! Pentru ca tu cu el faceti un intreg, va despartiti si ramai tot una. Tu si cu ea, cea mai buna prietena faceti cea mai tare echipa pana cand soarta va trimite pe cai diferite. Tot tu ramai. Asa ca orice ai aduna cu 1 da tot unu. :)

• Adriana :) • spunea...

pai, cred ca as tine un scuurt discurs in fata alor mei, pe urma m-as sui undeva unde v-as privi pe toti de sus si as fuma un G ascultand muzica. si mancand ciocolata.