joi, decembrie 27, 2012

2013Dragă 2012,

îţi mulţumesc că m-ai trecut prin apă şi foc, că mi-ai dat experienţe multiple şi m-ai maturizat cu încă un an!
Am avut un Revelion frumos, alături de prieteni, am cunoscut oameni noi, am vizitat platourile Antenelor, am primit un internship la Zu şi-am făcut o frumoasă emisiune la Radio Lynx România. Am cunoscut oamenii din spatele artiştilor cum ar fi BlazonOneShot, Annes, Tara, The Marker şi nu numai!

Am plâns pentru că am fost iar dezamagită şi m-am întrebat de ce m-am întors de unde am plecat. Am realizat punând capul pe pernă, că uneori suntem cu adevărat singuri şi că nimeni nu poate înţelege ce e în sufletul nostru...

M-am îndrăgostit şi nu-mi pare rău că am făcut-o, chiar dacă am ţinut doar pentru mine. Nu regret nimic!

Am pierdut colegi, amici... Am plâns pentru sufletele lor, dar m-am liniştit ştiind că le va fi bine acolo sus. Am trecut printr-o serie de analize, am aflat că sufăr de o boală care poate fi tratată cu iubire şi înţelegere... Dar mai ales cu IUBIRE.

Am căzut de nenumărate ori, m-am ridicat tot de atâtea. Am crezut în mine şi privind în urmă realizez că am crescut atât de mult!

Privesc spre 2013, spre un 22 de ani ce mă întâmpină în prima lună din an şi văd o Alexa care va mai urca o treaptă pe partea profesională, o Alexa mai matură, luptătoare, curajoasă, iubitoare de oameni şi poveşti, de natură şi muzică...

Cât pentru voi, dragii mei, sunt sigură că aţi trecut şi voi prin nenumărate experienţe care mai de care pozitive sau negative, însă important e să vă fi învăţat lecţiile. Vă doresc un 2013 plin de sănătate şi multă, multă credinţă pentru că fără EL nimic nu e posibil.

Să-mi fiţi iubiţi, să fugiţi de superficialitate, să zâmbiţi cât de des din suflet, să plângeţi când simţiţi că trebuie, să îmbrăţişaţi, să cunoaşteţi oameni, să citiţi mai mult, să iubiţi natura!!!

Un 2013 absolut mi-nu-nat!!!

Vă pup şi vă-mbrăţişez,
a voastră Alexa.

Niciun comentariu: