Pagini

miercuri, decembrie 28, 2011

3, 2, 1: 2.0.1.2

Ma aflu la doar 3 zile distanta de 2012: un an care se anunta plin de provocari, insa trebuie sa fac retrospectiva anului 2011 in cateva cuvinte.

Am pasit in acest an fara o parte din articolele vestimentare :)) . Da, da... mi-au fost furate, mare tam-tam cum ca n-as avea noroc tot anul, ca voi fi saraca... valeu, Apocalipsa! noroc am avut cu caru`, m-am plimbat la Timisoara, Brasov, Constanta, Bran, Sibiu, ba chiar am vazut si Onestiul. Am crezut ca am castigat un prieten, a fost fals ca alte cateva persoane. Dar le multumesc, fara ei nu ma maturizam, nu castigam experienta in viata.  Am descoperit ca oamenii apropiati pot fi si mai apropiati cand te desparti de ei... Am fost la cel mai tare karaoke din Romania, am facut practica la ZU, am visat sa am emisiunea mea la radio si ma puteti asculta la RadioFXnet. Am intrat in echipa heavyrotation.ro in iunie , m-am jucat de-a PR-ul, am ras, am strans in brate, am zambit si mai presus de orice am luptat cu rahaturile vietii care iti apar in cale cand te astepti mai putin. Am plans, m-am ridicat si iata-ma la sfarsitul anului 2011: o Alexa puternica, o Alexa care zambeste si face tot ceea ce isi propune! :)
Pentru 2012 am alte planuri: sa fiu mai buna in ceea ce fac si sigur voi fi alaturi de oameni de la care voi invata multe. Am avut noroc si fac parte din primii20 despre care v-am povestit aici  si aici.  Voi acumula mai multa experienta in cariera modesta pe care am inceput-o in acest 2011.
Si mai am un plan: sa imbratisez mai mult, sa ma indragostesc si sa scriu mai mult. Sa vad Sighisoara, Cluj, Iasi, Oradea, Hunedoara si Campia Turzii. Poate sa ajung si`n Maramures. Sa-mi arunc vocea in eter pe frecvente FM si...
Nu, nu`s naiva, am scos doar copilu`din mine la iveala, privesc cu entuziasm spre 2012. Spun ramas-bun unui an plin de evenimente, unui an care m-a mai urcat cu un pas spre maturitate.
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat in ceea ce am facut si pentru impulsul unui alt blog .

Nu va doresc bani si alte alea. Pentru alea exista munca. Sa fiti mai credinciosi si iubirea, fericirea, sanatatea si banii vor aparea necontenit.
Va multumesc pentru trafic, ca-mi ascultati emisiunile si ca ma suportati pe Facebook. :))
Va pup, va iubesc si va`mbratisez tare, tare, tare!

Ne scriem la anu`.
La multi ani! :)




Un comentariu:

Prietena ta spunea...

Da,da...acum la sf.de 2011, sunt mai mult decat fericita k voi finaliza acest an la fel k ca in ultimii 2 ani,adik umar lg. umar(la propriu),pt k porti noroc in urmatorul an :))).In ciuda faptului k studentia ne-a indepartat cu aprox.250km (de precizat este k doar d.p.d.v al distantei),sufleteste ai fost lg mn cand am iubit,cand am suferit,cand am intampinat esecuri care ulterior au avut final apoteotic,cand dadeam pe alaturi de fericire,dar tot nu te iert pt momentele mele de singuratate de pe malul marii :))).A fost un an in care te-am simtit mai aproape decat oricand si datorita tie am continuat chiar si dupa 22 august sa ies la gara si sa intampin pe cineva drag mie,adik pe tn :*.Multumesc pentru prietenia ta,multumesc pt prezenta ta calda,multumesc pt sfaturile tale si multumesc pt k EXISTI...poate k e km tipic ce spun eu aici,dar e din tot sufletul... vb ta(urasc masurile) :))).Sa ai un an mai prosper decat acesta,sa-ti dea D-zeu sanatate,intelepciune si sa te indrume spre calea succesului.Te iubesc ,prietena mea!!!Am sa ma intitulez prietena ta si sunt convinsa k stii cine ti-a scris, pt k doar prietenii adevarati iti vorbesc din suflet >:D< :* :*.Te imbratisez q drag!!